Cookies

Toto prohlášení o cookies bylo naposledy aktualizováno 9. 7. 2020.

1 Úvod


Naše webové stránky, http://www.redomo.cz (dále jen „web“), používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, jejichž služby využíváme. V níže uvedeném dokumentu Vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2 Co jsou cookies?


Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být poskytnuty našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy našeho webu.

3 Co jsou skripty?


Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na Vašem zařízení.

4 Co je webový maják?


Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o Vás ukládána pomocí webových majáků.

5 Souhlas


Když poprvé navštívíte náš web, zobrazí se Vám okno s informací o cookies. Jakmile provedete svou volbu nastavení, souhlasíte s tím, abychom používali Vámi nastavené soubory cookie a doplňky, jak je popsáno ve vyskakovacím okně a v tomto prohlášení o cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

6 Třetí strany


Užíváme cookies třetích stran, které je ukládají. Nemůžeme však zaručit, že tyto třetí strany budou s Vašimi osobními údaji nakládat spolehlivě nebo bezpečně. Strany jako Google jsou považovány za nezávislé správce údajů ve smyslu obecného nařízení o ochraně údajů. Doporučujeme, abyste si přečetli prohlášení o ochraně osobních údajů těchto společností.

7 Cookies


7.1 Technické nebo funkční cookies (nezbytně nutné)

Některé soubory cookie zajišťují, že určité části webu fungují správně a že Vaše uživatelské preference zůstávají uloženy. Umístěním funkčních souborů cookie usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při další návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace. Tyto cookies můžeme používat bez Vašeho souhlasu.

7.2 Reklamní cookies

Na tomto webu nepoužíváme žádné reklamní cookies.

7.3 Tlačítka sociálních médií

Na našich webových stránkách nepoužíváme tlačítka sociálních médií k propagaci webových stránek ani jejich sdílení na sociálních sítích.

8 Vložené cookies (třetích stran)


Písma Google

Účel: Zobrazení písem na našem webu
Doba uložení: 365 dní
Popis: K zobrazení písem na našem webu může být použito rozhraní Google Fonts API. Rozhraní API pro písma Google vyžaduje při návštěvě našeho webu Vaši IP adresu.

Název, služba

Další informace:

tcb_google_fonts

Prohlášení o ochraně soukromí

Google Analytics

Účel: Výkon, analýza, statistika
Doba uložení: od založení do dvou let
Popis: Používáme Google Analytics, webovou analytickou službu poskytovanou společností Google. Google Analytics používá soubory cookie, které nám umožňují analyzovat použití našich webových stránek a sestavovat zprávy o aktivitě webových stránek a používání internetu.

Název, služba

Další informace:

_ga, _gid, _gat, _gaexp, _utm, __utmc, UTMD_, __utmv, __utmz, _gat_gtag_UA_ID, gadwp_wg_default_view, gadwp_wg_default_swmetric, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_ir_default_dimension, gadwp_ir_default_swmetric, gadwp_ir_default_metric

Prohlášení o ochraně soukromí

9 Vaše práva týkající se osobních údajů


Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou Vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat Vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním Vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat Vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos Vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny Vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na objekt: proti zpracování Vašich dat můžete vznést námitku. Dodržujeme to, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje ve spodní části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s Vašimi údaji, obraťtese prosím prvně na nás; ale máte také právo podat stížnost orgánu dozoru (Úřad pro ochranu osobních údajů).

10 Aktivace/deaktivace a mazání cookies


Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookie. Můžete také určit, že určité soubory cookie nemusí být použity. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookie zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v pokynech v části Nápověda prohlížeče.

Upozorňujeme, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny soubory cookie. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

11 Kontaktní údaje


V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookie a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

REDOMO a.s.
Vážní 1064
Hradec Králové 1064
Česká republika
Web: http://www.redomo.cz
E-mail: redomo@redomo.cz
Telefonní číslo: + 420/777 609 832



Další informace můžete získat například na následujících webových stránkách:

https://ec.europa.eu/info/cookies_cs

https://www.uoou.cz/

https://cs.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie